Απλοί λόγοι για τους οποίους επιβάλλεται η χρήση των Hang Tabs (αυτοκόλλητα κρεμαστράκια), των λωρίδων προώθησης (display strips) και των άλλων προϊόντων προβολής.

Για να είναι το προϊόν επιτυχημένο στις λιανικές πωλήσεις, χρειάζεται να έχει μια καλή προβολή μέσα στο χώρο, να βρίσκεται σε προσβάσιμη θέση στα ράφια ή στα stands των προϊόντων και να μπορεί ο πελάτης να το δει εύκολα και γρήγορα. Η ώθηση των πωλήσεων αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι των λιανικών πωλήσεων. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ώθησης των πωλήσεων στις αγορές αλλά το κλειδί είναι να τοποθετήσετε το προϊόν σε σημείο που να μπορεί να φανεί και να αγοραστεί.

Τα Hang Tabs και οι λωρίδες προβολής τοποθετούν το προιόν στο ύψος των ματιών του ανθρώπου για να μπορούν να το δουν και να το προσέξουν ευκολότερα. Οι αγοραστές λιανικής ξοδεύουν σήμερα ένα σημαντικά μικρότερο ποσοστό χρόνου για ψώνια σε σχέση με το παρελθόν. Τα Hang Tabs είναι σχεδιασμένα έτσι, ώστε οι πελάτες να μπαίνουν και να βγαίνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στο κατάστημα και να έχουν μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να σταματήσουν, να κρατήσουν το προϊόν και να το αγοράσουν. Η χαμηλή τιμή των hangtabs που ξεκινάει από 0,0187 € / τεμ. δίνει τη δυνατότητα άριστης προβολής με ελάχιστη επιβάρυνση.

Το γεγονός επίσης ότι οι λωρίδες μεταφοράς έχουν μεγάλη αντοχή και μπορούν να σηκώσουν βάρος εως και 14 kg δίνει απεριόριστες λύσεις και προτάσεις για τις χρήσεις τους. Με τη χρήση των Hang Tabs και των λωρίδων, το προιόν γίνεται εμφανές ακόμα και από τον πιο βιαστικό υποψήφιο αγοραστή. Η εμπειρία της αγοράς ενός προϊόντος και του ‘ψώνιου’ για τους περισσότερους ανθρώπους είναι μια απολαυστική εμπειρία, ενώ χρησιμοποιούνται ολές οι αισθήσεις για τη λήψη μιας αγοραστικής απόφασης. Για εμάς, οι πιο σημαντικές αισθήσεις είναι η όραση και η αφή. Ότι δεν φαίνεται και δεν είναι έυκολα διακριτό και προσβάσιμο, δε μπορεί να πουληθεί. Όλα μας τα προιόντα έιναι έτσι σχεδιασμένα για να δώσουν τη δυνατότητα της μέγιστης ορατότητας στα προιόντα σας. Βελτιώνοντας την προβολή των προιόντων σας, αυξάνονται οι πωλήσεις σας.

Επιπλέον τα Hang Tabs όχι μόνο βοηθούν στη μείωση του κόστους και χρόνου συσκευασίας αλλα κάνουν τα προϊόντα σας προσβάσιμα από υποψήφιους αγοραστές χωρίς να χρειαστεί να ψάξουν βαθιά στα ράφια ή σε χαμηλές τοποθετήσεις. Το που τοποθετείται το προϊόν σας καθορίζει την επιτυχία των πωλήσεων. Η μεσαία περιοχή των ματιών είναι η πιο προνομιακή θέση.

Ο χρόνος που καταναλώνουν οι περισσότεροι από τους μισούς αγοραστές για να παρατηρούνε προϊόντα, είναι στο ύψος αυτής της περιοχής. Αρκέτες φορές μάλιστα τα προιόντα έχουν περισσότερη επιτυχία με το να είναι κρεμασμένα σε μια λωρίδα προβολής (display strips). Η χρήση της λωρίδας, αφήνει να φανεί το πλεονέκτημα του «cross merchandising». Αυτό δίνει τη δυνατότητα στα καταστήματα να προωθούν εύκολα τα προιόντα σας, τοποθετώντας τα κοντά σε συναφή προιόντα. Αν το προϊόν είναι τοποθετημένο σε ένα ράφι, χάνεται η δυνατότητα να τραβήξει την προσοχή του αγοραστή.

Τα hangtabs βοηθάνε στο να κρέμεται το προϊόν με τη μπροστινή πλευρά, εκεί όπου το βλέπει. Ο πελάτης μπορεί εύκολα να το αφαιρέσει το προϊόν από το «σιδερακι» που κρέμεται για να δει τις λεπτομέριες, μόλις ακριβώς το δει! Τα Hang Tabs είναι μοναδικά και συντελούν στο να πείσουν τον αγοραστή να «αρπάξει» το προϊόν σας. Επιπλέον, οι λωρίδες μεταφοράς κάνουν απλή και εύκολη τη μεταφορά ενός προιόντος με όγκο και με βάρος μέχρι και 14 kg.

 Τιμοκατάλογος & Κωδικοί

Top